Benodigdheden:
150 g kipreepjes
1 el sesamolie
300 g paksoi
Conimex Wok Olie
1 el sesamzaad
1 zakje Conimex Woksaus Curry Kokos
2 el tuinkruiden strooibouillon
1 zakje Conimex White Long Grain Wok Rijst
Bereiding:
Meng de kipreepjes met de sesamolie en laat het een paar min. trekken. Snijd de paksoi in
smalle repen.
Verhit een wok en roerbak de kipreepjes 2 min. Schenk er dan een scheutje olie bij. Voeg het sesamzaad en de paksoi toe en roerbak 2 min.
Roer de woksaus, 400 ml warm water en de strooibouillon erdoor. Breng de soep aan de kook. Voeg de rijst toe en warm goed door.
Verdeel de soep over 2 grote kommen.
Koopzondag Oosterbeek
12 jaar geleden
Geen opmerkingen:
Een reactie posten