zaterdag 13 november 2010

Curry Kokos woksoep met paksoi & sesamkip

Benodigdheden:


150 g kipreepjes
1 el sesamolie
300 g paksoi
Conimex Wok Olie
1 el sesamzaad
1 zakje Conimex Woksaus Curry Kokos
2 el tuinkruiden strooibouillon
1 zakje Conimex White Long Grain Wok Rijst


Bereiding:

Meng de kipreepjes met de sesamolie en laat het een paar min. trekken. Snijd de paksoi in
smalle repen.

Verhit een wok en roerbak de kipreepjes 2 min. Schenk er dan een scheutje olie bij. Voeg het sesamzaad en de paksoi toe en roerbak 2 min.

Roer de woksaus, 400 ml warm water en de strooibouillon erdoor. Breng de soep aan de kook. Voeg de rijst toe en warm goed door.

Verdeel de soep over 2 grote kommen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten