Ingredienten :
2,5 ons gerookte zalm
6 eieren
10 groene asperges
5 kwarteleitjes
1 1/4 dl kreeftensaus
peper
zout
Bereiding:
Eerst een trucje. Leg wat huishoudfolie op een schaaltje. Daarop komen dakpansgewijs drie plakjes gerookte zalm. Pak de folie met de zalm op en "bekleedt"daarmee de hele binnenkant van een koffiekopje. Klop de eieren met een scheutje room. peper en zout tot roerei. Daarna folie dichtvouwen, koffiekopje met inhoud omdraaien en leg de bonbon "het gevormde bolletje met zalm"op het bord. Het kwarteleitje bakken en op de bonbon leggen. Serveren met kreeftensausje. Sausje met een scheutje room in een pannetje verwarmen en met de staafmixer opschuimen tot een luchtig geheel. Garneren met beetgare groene asperges.
Koopzondag Oosterbeek
12 jaar geleden
Geen opmerkingen:
Een reactie posten