Benodigdheden:
400 g witte rijst
200 g geschrapte worteltjes
2 uien
300 g gebroken sperzieboontjes
400 g stevige visfilet (bijv. pangasius)
Conimex Wok Olie
10 el Conimex Woksaus Knoflook Koriander
3 el fijngehakte koriander
Bereiding:
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken.
Snijd ondertussen de worteltjes in plakjes. Pel en snijd de ui fijn.
Kook de boontjes en de worteltjes 5 min. in ruim kokend water. Afgieten.
Snijd de visfilets in stukjes van ca. 3 cm.
Verhit een scheutje olie in een wok. Bak de visstukjes rondom lichtbruin. Haal ze even uit de pan. Bak vervolgens de boontjes en de worteltjes 4 min.
Schep de rijst en de woksaus erdoor en roerbak nog 3 min. Schep de helft van de koriander en de visstukjes erdoor en warm goed door.
Verdeel de knoflook-korianderrijst over 4 grote borden of kommen en bestrooi met de rest van de koriander.
Koopzondag Oosterbeek
12 jaar geleden
Geen opmerkingen:
Een reactie posten