dinsdag 9 juni 2009

Bahmi ketjap met shii-takes en knoflook koriander vis

Benodigdheden:


· 1 zak (250 g) Conimex Chinese Eiermie
· 200 g shii-takes
· 6 lente-uitjes
· 400 g stevige visfilet (bijv. zalm of pangasiusfilet)
· Conimex Wok Olie
· 400 g bamigroenten
· 1 bakje Conimex Boemboe voor Bahmi Goreng
· 5 el Conimex Woksaus Knoflook Koriander
· 2 el fijngehakte koriander


Bereiding :

Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten en goed laten uitlekken.

Snijd shii-takes in vieren, de lente-uitjes in ringen en de visfilet in stukken van ca. 3 cm.

Verhit een wok. Voeg een scheutje olie toe en wok de shii-takes en bamigroenten 5 minuten. Voeg 0,5 dl water en de boemboe toe. Goed mengen. Schep de mie erdoor, wok nog 2 minuten.

Verhit een hapjespan, voeg een scheutje olie toe en roerbak de vis 3 minuten. Voeg de lente-uitjes en de woksaus toe en wok nog 1 minuut.

Schep de bahmi en knoflook koriander vis op 4 borden. Strooi de koriander over de vis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten