Ingredienten
Peper en zout
600 gr. rundvlees, mager
16 sneden brood, wit
4 el. olie
4 el. mayonaise
2 el. kappertjes
60 druppels worcestershiresaus
2 stuks sjalotten
2 stuks augurken
Bereiding
Snijd de korstjes van het witbrood en rol het brood met een deegrollen uit tot een ronde vorm. Bestrijk het brood met olie en bak het af in een oven van 200 graden. Snijd het rundvlees in kleine stukjes en maal deze in een keukenmachine zeer fijn. Snijd de sjalotjes en de augurkjes in zeer fijne stukjes. Vermeng het gemalen rundvlees met de mayonaise, augurk, kappertjes en worcestershiresaus en breng het geheel op smaak met peper en zout. Maak, met behulp van een klein rond stekertje, tartaartjes van het vlees en zet deze op broodrondjes. Decoreer eventueel met bieslook en hele kappertjes.
Koopzondag Oosterbeek
12 jaar geleden
Geen opmerkingen:
Een reactie posten