Ingredienten:
Voor 4 Personen:
- 800 gr zeeduivel- 1 gele paprika- 1 rode paprika- 1 groene paprika- 1 grote ui- 8 grote champignons- Sap van 1 citroen- 100 ml olijfolie- 50 ml azijn- mespunt komijn- enkele takjes tijm en rozemarijn- 1 tl peperbolletjes (geplet)
Bereidingswijze:
Spoel de vis, droog hem af en snij in blokjes van ongeveer 3cm. Was de paprika's, verwijder het zaad en de zaadlijsten en snij ze in stukken. Snij de ui in grove stukken. Maak de champignons proper en besprenkel ze met wat citroensap. Maak brochettes door afwisselend een stuk vis en groente (paprika, ui, champignons) op een pen te steken. Marineer de brochettes gedurende 1.5 uur in een mengsel van de olie, azijn, citroensap, tijm, komijn, rozemarijn en peperbolletjes. Haal de vis uit de marinade en laat goed uitlekken. Bak ze onder de grill in de oven of op de BBQ langs alle kanten mooi aan. Serveer met tagliatelli, pesto en een gemengde salade.
Koopzondag Oosterbeek
12 jaar geleden
Geen opmerkingen:
Een reactie posten