Ingredienten
2 el rozijnen
50 g kalkoenfilet (vleeswaar)
50 g achterham (vleeswaar)
2 stengels bleekselderij
2 ananasschijven
2 el Becel Dressing
zout en peper
4 zoetzure appels
citroensap
4 blaadjes sla
peterselie
Bereiding
Wel de rozijnen. Snijd de kalkoenfilet en de ham in kleine reepjes. Snijd de bleekselderij in schijfjes en de ananas in stukjes. Doe alle ingrediënten in een kom. Schep er Becel Dressing en wat peper en zout door. Schil de appels en boor het klokhuis uit (maak een brede opening). Besprenkel de appel met een beetje citroensap om bruinkleuring te voorkomen. Leg de blaadjes sla op vier bordjes. Zet de appels erop en vul ze met het kalkoen-ananasmengsel. Besprenkel de appels met fijngehakte peterselie.
Koopzondag Oosterbeek
12 jaar geleden
Geen opmerkingen:
Een reactie posten