Benodigdheden:
· 400 g witte rijst
· 6 eieren
· 3 paprika's (rood, geel en groen)
· Conimex Wok Olie
· 300 g bloemkoolroosjes
· 2 el Conimex Ketjap Manis
· 1 pot Conimex Satésaus Mild Gekruid
· 100 g taugé
· 2 el fijngeknipte bieslook
Bereiding:
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
Kook de eieren 8 minuten in ruim kokend water. Laten ze schrikken onder de koude kraan en pel ze. Snijd de eieren elk in 4 partjes.
Snijd ondertussen de paprika´s in vrij grote stukken.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de bloemkoolroosjes 3 minuten. Voeg de stukken paprika toe en wok 5 minuten. Voeg de ketjap toe en wok nog 1 minuut. (De groenten zijn nu nog lekker knapperig. Om ze zachter te laten worden kun je een scheutje water toevoegen en de groenten nog 3-5 minuten nagaren.)
Verdeel de rijst en de groenten over 4 grote borden. Verdeel de partjes ei erover en bestrooi met de taugé en de bieslook. Geef de rest van de saus erbij.
Koopzondag Oosterbeek
12 jaar geleden
Geen opmerkingen:
Een reactie posten