Ingredienten
42 stuks asperges
350 gram grijze garnalen
2 stuks rijpe vleestomaten
peterselie
Saus:
100 gram sjalotjes
3 takjes tijm
2 blaadjes laurier
3 deciliter nolly prat
3 deciliter room
300 gram boter
peper
zeezout
scheutje citroensap
Bereiding
Saus:
Sjalotjes , tijm en laurier aanzetten in een beetje boter. Afblussen met nolly prat en tot 1/4 laten inkoken. Room toevoegen en tot de helft inkoken. Saus zeven en dan geleidelijk de boter toevoegen. Peper, zout en druppeltjes citroensap (voorzichtig) toevoegen. Asperges beetgaar koken in gezouten water. Tomaten en garnalen. Tomaten pellen en zaad verwijderen en hele kleine blokjes van snijden. Vermeng de stukjes tomaat met de grijze garnaaltjes.
Koopzondag Oosterbeek
12 jaar geleden
Geen opmerkingen:
Een reactie posten