dinsdag 10 augustus 2010

Ketjapbahmi en BBQ-groentepakketjes met shii-takes en Gebakken Uitjes

Benodigdheden:


3 kleuren paprika's
200 g shii-takes
150 g taugé
1 zakje Conimex Kruidenmix voor Bahmi
Conimex Wok Olie
4 el Conimex Ketjap Manis
1 zak (250 g) Conimex Chinese Eiermie
4 eieren
4 el Conimex Gebakken Uitjes
4 el fijngehakte koriander
aluminiumfolie


Bereiding:


Snijd de paprika's in reepjes en meng ze met de (hele) paddenstoelen, de taugé, 1 el van de kruidenmix, 1 el olie en 1 el ketjap. Leg 4 stukken aluminiumfolie op het aanrecht, schep het groentemengsel in het midden en vouw de folie stevig dicht. Steek de barbecue aan of verwarm de oven voor op 220 graden Celsius.

Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken.

Klop de eieren los.

Laat de groentepakketjes op een rooster op de barbecue of in de oven in ca. 15 min. gaar worden.

Verhit ondertussen een wok. Voeg een scheutje olie toe en wok de mie met de rest van de kruidenmix 3 min.. Voeg 3 el ketjap toe, goed mengen. Schep de eieren erdoor en laat ze stollen

Schep de helft van de gebakken uitjes en de koriander door de mie. Leg de groentepakketjes op 4 borden. Schep de mie ernaast en strooi de rest van uitjes en koriander erover.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten