zaterdag 14 maart 2009

Aardappelbieslookpuntjes

Ingredienten :

4 eetlepel(s) olijfolie
700 gram aardappelschijfjes
6 scharreleieren
1 deciliter slagroom
peper
zout
6 eetlepel(s) fijngeknipte bieslook
75 gram belegen kaas, grof geraspt

Bereiding:

Verhit de olie verdeeld over 2 koekenpannen met antiaanbaklaag en bak de aardappelschijfjes verdeeld over de twee pannen aan beide kanten bruin. Klop de eieren met de slagroom, het bieslook en peper en zout naar smaak los. Strooi de kaas over de aardappelschijfjes en schenk het eimengsel erover. Laat het ei op een halfhoog vuur stollen. Keer de aardappelomeletten met behulp van een deksel en bak ook de andere kant lichtbruin. Snijd de omeletten in puntjes. Lekker met een gemengde salade.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten