Benodigdheden:
1 ei
75 g bloem
1 zakje (80 ml) Conimex Woksaus Curry Kokos
150 g fijngesneden prei
150 g fijne wortelreepjes
100 g taugé
75 g hamblokjes
Conimex Wok Olie
2 el gezouten pinda's
1 zakje Conimex White Long Grain Wok Rijst
Bereiding:
Klop in een kom het ei los. Roer er de bloem, 2 el Conimex Woksaus Curry Kokos en 100 ml water door.
Houd ¼ prei apart. Voeg de rest van de prei, de wortelreepjes, de taugé en de hamblokjes aan het dikke beslag toe.
Verhit een hapjespan, voeg een scheutje Conimex Wok Olie toe, schep flinke lepels van het beslag naast elkaar in de pan en bak de koekjes in 6-8 min. aan beide kanten goudbruin en gaar.
Hak ondertussen de pinda's grof.
Verhit een wok, voeg een scheutje Conimex Wok Olie toe en roerbak 2 el prei 2 min. Voeg de rijst toe en wok nog 1 min. Voeg de pinda's en de rest van de Conimex Woksaus Curry Kokos toe en roerbak 2 min.
Koopzondag Oosterbeek
12 jaar geleden
Geen opmerkingen:
Een reactie posten