donderdag 12 november 2009

Chinese bahmi met paddenstoelen en hamreepjes

Benodigdheden:


· 1 zak (250 g) Conimex Chinese Eiermie
· Conimex Wok Olie
· 1 kleine Chinese kool
· 1 bakje Conimex Boemboe voor Bahmi Goreng
· Conimex Ketjap Asin
· 200 g hamreepjes


Bereiding:


Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken.

Snijd de kool in brede repen. Halveer de kleine paddenstoelen en snijd de grote exemplaren in vieren.

Verhit ondertussen een wok, voeg een scheutje olie toe en roerbak de paddenstoelen 3 minuten. Voeg de kool toe en roerbak deze 2 minuten mee.

Roer 0,5 dl water, de boemboe en 2-4 el ketjap naar smaak door de groenten. Schep de mie en de hamreepjes erdoor en wok nog 2 minuten.

Schep de bahmi in diepe borden of kommen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten