zaterdag 14 maart 2009

Lamskofta

Ingredienten:
Voor 4 Personen:

- 350 gram lamsgehakt- 1 teentje knoflook (fijngehakt)- 1 eetlepel peterselie (fijngehakt)- 1 eetlepel koriander (fijngehakt)- 1/2 theelepel komijn- snufje cayennepeper- zout en peper- 8 satestokjes

Bereidingswijze:

Meng het gehakt met de knoflook, peterselie, komijn en koriander goed door elkaar in een kom. Breng het op smaak met zout, peper en cayennepeper. Rol er met vochtige handen 16 balletjes van. Rijg de gehaktballetjes per 2 aan een satestokje en druk ze enigszins plat met de handpalm. Bak de lamskofta op de BBQ of de grill langs beide zijden mooi bruin. Serveer met Tzatziki of Griekse Dipsaus.

1 opmerking:

  1. Bron: http://www.jannekes.nl/gehakt/lamskofta.htm

    Er is bij dit recept geen bronvermelding geplaatst hoewel duidelijk
    staat aangegeven, op iedere pagina van mijn site, dat dit een voorwaarde
    is bij woordelijk kopiëren en plaatsing op een andere site.

    Voor de wet staat dit gelijk aan diefstal.

    Zie de disclaimer op:
    http://www.jannekes.nl/diversen/algemeen.htm kopje disclaimer

    Een andere mogelijkheid is om het recept te verwijderen.

    Met vriendelijke groet,

    Janneke de Vries
    Janneke's Receptenpagina,
    http://www.jannekes.nl

    BeantwoordenVerwijderen