maandag 18 oktober 2010

Five Spice Turkey met gewokte shii-takenoedels

Benodigdheden:

1 zak (250 g) Conimex Wok Noedels
200 g shii-takes
1 rode paprika
Conimex Wok Olie
300 g fijngesneden prei
400 g kalkoenblokjes
10 el Conimex Woksaus Five Spice


Bereiding:


Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken.

Snijd de shii-takes en de paprika in stukjes.

Verhit een hapjespan, voeg een scheutje olie toe en roerbak de kalkoen 5 min. Voeg de prei en paprika toe en roerbak nog 3 min. Voeg 7 el woksaus toe en warm goed door.

Verhit ondertussen een wok, voeg een scheutje olie toe en roerbak de shii-takes 2 min. Voeg de uitgelekte noedels toe en roerbak 2 min. Voeg 3 el woksaus toe en warm goed door.

Verdeel de noedels over 4 diepe borden en schep de five spice turkey erop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten