Benodigdheden:
· 150 g shii-take paddenstoelen
· 1 bosje lente-uitjes
· 1 rode paprika
· Conimex Wok Olie
· 200 g dikke biefstukreepjes
· 1 zakje (80 ml) Conimex Woksaus Beef Teriyaki
· 0.5 el Conimex Geraspte Kokos
· 1 zakje Conimex (kant-en-klare) Wok Noedels
· 2 el Conimex Sojasaus
· 1 el fijngeknipte bieslook
Bereiding:
Snijd de shii-take paddenstoelen in plakjes, de lente-uitjes in stukjes en de paprika in dunne reepjes.
Verhit een hapjespan, voeg een scheutje olie toe en roerbak hierin de biefstukreepjes 2 minuten. Voeg de paprika en de lente-ui toe en wok nog 3 minuten. Schep de woksaus erdoor en verwarm alles 3 minuten.
Verhit ondertussen een wok, voeg een scheutje olie toe en wok hierin de shii-takes 3 minuten. Voeg de kokos, noedels en sojasaus toe en wok nog 2 minuten. Schep de bieslook erdoor.
Verdeel de noedels en de beef teriyaki over 2 borden.
Koopzondag Oosterbeek
12 jaar geleden
Geen opmerkingen:
Een reactie posten