vrijdag 29 januari 2010

Sweet Chili viswok met gele rijst en koriander

Benodigdheden:


· 300 g geschrapte worteltjes
· 2 teentjes knoflook
· 200 g stevige visfilet (bijv. pangasius of tilapia)
· Conimex Wok Olie
· 1 zakje Conimex Woksaus Sweet Chili (80 ml)
· 1 zakje Conimex gele Wok Rijst
· 2 el fijngehakte koriander
· 0.33 zakje Conimex Kroepoek Naturel


Bereiding:


Snijd de worteltjes in schuine plakjes. Pel en snijd de knoflook in plakjes. Snijd de visfilet in stukjes.

Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en bak hierin de worteltjes 5 minuten. Voeg de vis en knoflook toe en bak 5 minuten.

Voeg de woksaus, rijst en koriander toe en verwarm goed door. Verdeel de sweet chili vis over 2 grote borden en leg de kroepoek ernaast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten