woensdag 15 april 2009

Kipreepjes met sperzie-boontjes en kool in milde pindasaus

Benodigdheden:


· 400 g witte rijst
· 300 g sperziebonen
· Conimex Wok Olie
· 400 g kipreepjes
· 300 g gesneden kool
· 1 zak Conimex Roerbaksaus Milde Pindasaus
· 0.5 zak Conimex Kroepoek Java
· 2 el grof gehakte bladselderij




Bereiding:

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.

Was en snijd de sperziebonen elk in 8 kleine stukjes.

Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de kipreepjes ca. 3 minuten. Voeg de boontjes en de kool toe en wok 5 minuten mee. Voeg de roerbaksaus toe en laat goed warm worden.

Breek de helft van de kroepoek in stukjes.

Schep de rijst met daarop de kipreepjes en groenten in pindasaus op 3-4 borden. Strooi de stukjes kroepoek en de bladselderij erover en geef de rest van de kroepoek er apart bij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten