Benodigdheden:
400 g witte rijst
1 bosje (15 g) verse koriander
3 teentjes knoflook
Conimex Wok Olie
600 g Thaise wokgroenten
Conimex Sambal Manis
400 g gepelde garnalen
10 el Conimex Woksaus Zoete Soja
Bereiding:
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken.
Hak de koriander grof. Pel en snijd de knoflook in plakjes.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en roerbak de wokgroenten 8 min. Schep 1 tl sambal, de garnalen en de knoflook erdoor en wok 3 min. mee.
Schep de rijst en de woksaus erdoor en warm goed door. Schep 3/4 van de koriander
door de nasi.
Verdeel de nasi over 4 kommen of borden en bestrooi met de rest van de koriander.
Koopzondag Oosterbeek
12 jaar geleden
Geen opmerkingen:
Een reactie posten