zaterdag 14 maart 2009

Gemarineerde Paprika

Ingredienten:
Voor 4 Personen:

- 2 rode paprika's- 1 groene paprika- 3 eetlepels verse peterselie (fijngehakt)- 1 eetlepel balsamico azijn- 3 eetlepels olijfolie- peper en zout- 4 teentjes knoflook (geperst)

Bereidingswijze:

Leg de paprika's gedurende 15 minuutjes onder de grill. Keer ze regelmatig om. Haal ze uit de grill en bedek ze met een propere theedoek. Laat ze zo 5 minuutjes liggen zodat de damp het vel zacht kan maken. Je kan nu het vel makkelijk van de paprika's halen. Verwijder de zaadjes en de zaadlijsten en snij de parika's in reepjes. Doe de reepjes in een kom en voeg de knoflook, de peterselie, de azijn en de olijfolie toe. Bijkruiden met peper en zout en goed door elkaar zetten. Laat het geheel in de koelkast gedurende enkele uurtjes marineren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten