Ingrediënten:
175 gr biskuitjes
150 gr roomboter
200 gr monchou
125 gr witte basterdsuiker
2,5 dl slagroom
1 zakje vanillesuiker
1 zakje klopvast
1 blikje vlaaivulling kersen
(oorspronkelijk kersen, maar abrikozen is ook heerlijk!)
Bereiding:
Biskuitjes fijnmaken met een deegroller. Boter langzaam smelten en goed met de koekkruimels vermengen. In een 26 cm beboterde springvorm doen en in de koelkast zetten.
Mon-chou en basterdsuiker samen romig kloppen.
Slagroom, vanillesuiker en klopvast kloppen.
Slagroom voorzichtig door het mon-chou mengsel scheppen en over de koekbodem verdelen.
De vlaaivulling op de monchoutaart doen en eventuele decoratie.
2 uur in de koelkast laten opstijven.
Koopzondag Oosterbeek
12 jaar geleden
Je hebt al mijn taartrecepten, koekjes en cakerecepten WOORDELIJK gekopieërd en op je site geplaatst.
BeantwoordenVerwijderenBij GEEN ENKELE van die recepten heb je een bronvermelding opgenomen.
Het staat duidelijk aangegeven, op iedere pagina van mijn site, dat het kopiëren
alleen is toegestaan wanneer een bronvermelding wordt geplaatst.
Originele bronnen:
http://www.jannekes.nl/taart/indexkoek.htm
http://www.jannekes.nl/taart/indexcake.htm
http://www.jannekes.nl/taart/
Voor de Nederlandse Wet staat dit gelijk aan DIEFSTAL.
http://www.auteursrecht.nl/auteursrecht/25264/
Zie ook: http://www.jannekes.nl/diversen/algemeen.htm kopje disclaimer
Je moet de hierna vermelde recepten binnen een week verwijderen.
Janneke de Vries
Janneke's Receptenpagina,
http://www.jannekes.nl
Koekjes
- Amandelmakronen
- Arakkoekjes
- Arnhemse-meisjes
- Baklavarolletjes
- Bokkenpoten
- Chinese gelukskoekjes
- Choco-pindakoekjes
- Chocolade-lebkuchen
- Chocoladekoekjes
- Chocoladekrakelingen
- Cremerolletjes
- Dennekoeken
- Eclairs
- Fryske dumpkes
- Gemberkoekjes
- Hazelnootkoeken
- Jan hagel koekjes
- Kaaskoekjes
- Kattentongen
- Kokos makronen
- Magdalenakoekjes
- Bramen soesjes
- Chocolade muffins
- Maiskoekjes
- Schaakbordje
- Speculaas
- Spritskoekjes
- Stroopwafels
- Suikerkransjes
- Walnoot makronen
- Kersensoezen
- Walnootkoekjes
- Zandkoekjes
- Zoete spriraaltjes
- Moorkoppen
- Notentaartjes
- Parijse Soezen
- Zwarte bessen muffins
- Perzik amandelstrudel
- Roomkaastaartjes
- Slagroomsoesjes
Gebak cake
- Appeltaart
- Ananasbeignets
- Appelbeignets
- Appelcake
- Koffie chocoladecake
- Koffiecake
- Likeurtaartjes
- Marmercake
- Soezenringen
- Chocoladecake
Taart
- Bananentaart
- Aardbeien Kwarktaart
- Basis recept Soezendeeg gezoet
- Basis recept Soezendeeg ongezoet
- Basis strudeldeeg 1
- Basis strudeldeeg 2
- Biscuitdeeg-basis-1
- Biscuitdeeg-basis-2
- Biscuittaart
- Bosbessentaart
- Bramentaart
- Cakerol
- Chocolade-slagroomtaart
- Chocoladetaart
- Chocoladetaart-met-noten
- Citroenschuimtaart
- Citroentaart-1
- Citroentaart-2
- Creme-au-beurre-taart
- Frambozentaart
- Kaneeltaart
- Kastanjetaart
- Kersen Kwarktaart
- Kersentaart
- Kiwi Kwarktaart
- Kiwitaart
- Kruisbessentaart
- Kwark Kruimelkoek
- Kwarktaart
- Kweeperentaart
- Linzer taart 1
- Linzer taart 2
- Maanzaadstrudel
- Malakofftaart
- Mokka
- Mon-chou-taart
- Noga Roomtaart
- Noten Kersentaart
- Oranjekoek
- Panforte
- Pavlova
- Perentaart
- Pruimenstrudel
- Rijstevlaai
- Sachertorte
- Sinaasappeltaart
- Slagroom rumtaart
- Slagroomtaart
- Soezentaart 1
- Soezentaart 2