woensdag 11 maart 2009

Mon-chou taart

Ingrediënten:

175 gr biskuitjes
150 gr roomboter
200 gr monchou
125 gr witte basterdsuiker
2,5 dl slagroom
1 zakje vanillesuiker
1 zakje klopvast
1 blikje vlaaivulling kersen
(oorspronkelijk kersen, maar abrikozen is ook heerlijk!)

Bereiding:

Biskuitjes fijnmaken met een deegroller. Boter langzaam smelten en goed met de koekkruimels vermengen. In een 26 cm beboterde springvorm doen en in de koelkast zetten.
Mon-chou en basterdsuiker samen romig kloppen.
Slagroom, vanillesuiker en klopvast kloppen.
Slagroom voorzichtig door het mon-chou mengsel scheppen en over de koekbodem verdelen.
De vlaaivulling op de monchoutaart doen en eventuele decoratie.
2 uur in de koelkast laten opstijven.

1 opmerking:

  1. Je hebt al mijn taartrecepten, koekjes en cakerecepten WOORDELIJK gekopieërd en op je site geplaatst.
    Bij GEEN ENKELE van die recepten heb je een bronvermelding opgenomen.
    Het staat duidelijk aangegeven, op iedere pagina van mijn site, dat het kopiëren
    alleen is toegestaan wanneer een bronvermelding wordt geplaatst.

    Originele bronnen:
    http://www.jannekes.nl/taart/indexkoek.htm
    http://www.jannekes.nl/taart/indexcake.htm
    http://www.jannekes.nl/taart/

    Voor de Nederlandse Wet staat dit gelijk aan DIEFSTAL.
    http://www.auteursrecht.nl/auteursrecht/25264/

    Zie ook: http://www.jannekes.nl/diversen/algemeen.htm kopje disclaimer

    Je moet de hierna vermelde recepten binnen een week verwijderen.


    Janneke de Vries
    Janneke's Receptenpagina,
    http://www.jannekes.nl


    Koekjes
    - Amandelmakronen
    - Arakkoekjes
    - Arnhemse-meisjes
    - Baklavarolletjes
    - Bokkenpoten
    - Chinese gelukskoekjes
    - Choco-pindakoekjes
    - Chocolade-lebkuchen
    - Chocoladekoekjes
    - Chocoladekrakelingen
    - Cremerolletjes
    - Dennekoeken
    - Eclairs
    - Fryske dumpkes
    - Gemberkoekjes
    - Hazelnootkoeken
    - Jan hagel koekjes
    - Kaaskoekjes
    - Kattentongen
    - Kokos makronen
    - Magdalenakoekjes
    - Bramen soesjes
    - Chocolade muffins
    - Maiskoekjes
    - Schaakbordje
    - Speculaas
    - Spritskoekjes
    - Stroopwafels
    - Suikerkransjes
    - Walnoot makronen
    - Kersensoezen
    - Walnootkoekjes
    - Zandkoekjes
    - Zoete spriraaltjes
    - Moorkoppen
    - Notentaartjes
    - Parijse Soezen
    - Zwarte bessen muffins
    - Perzik amandelstrudel
    - Roomkaastaartjes
    - Slagroomsoesjes


    Gebak cake

    - Appeltaart
    - Ananasbeignets
    - Appelbeignets
    - Appelcake
    - Koffie chocoladecake
    - Koffiecake
    - Likeurtaartjes
    - Marmercake
    - Soezenringen
    - Chocoladecake

    Taart

    - Bananentaart
    - Aardbeien Kwarktaart
    - Basis recept Soezendeeg gezoet
    - Basis recept Soezendeeg ongezoet
    - Basis strudeldeeg 1
    - Basis strudeldeeg 2
    - Biscuitdeeg-basis-1
    - Biscuitdeeg-basis-2
    - Biscuittaart
    - Bosbessentaart
    - Bramentaart
    - Cakerol
    - Chocolade-slagroomtaart
    - Chocoladetaart
    - Chocoladetaart-met-noten
    - Citroenschuimtaart
    - Citroentaart-1
    - Citroentaart-2
    - Creme-au-beurre-taart
    - Frambozentaart
    - Kaneeltaart
    - Kastanjetaart
    - Kersen Kwarktaart
    - Kersentaart
    - Kiwi Kwarktaart
    - Kiwitaart
    - Kruisbessentaart
    - Kwark Kruimelkoek
    - Kwarktaart
    - Kweeperentaart
    - Linzer taart 1
    - Linzer taart 2
    - Maanzaadstrudel
    - Malakofftaart
    - Mokka
    - Mon-chou-taart
    - Noga Roomtaart
    - Noten Kersentaart
    - Oranjekoek
    - Panforte
    - Pavlova
    - Perentaart
    - Pruimenstrudel
    - Rijstevlaai
    - Sachertorte
    - Sinaasappeltaart
    - Slagroom rumtaart
    - Slagroomtaart
    - Soezentaart 1
    - Soezentaart 2

    BeantwoordenVerwijderen