zondag 20 juni 2010

Bahmi met Brandal kibbeling & Smaakmaker Atjar Tjampoer

Benodigdheden:


1 zak (250 g) Conimex Chinese Eiermie
Conimex Wok Olie
500 g bamigroenten
1 bakje Conimex Boemboe voor Bahmi Goreng
0,5 potje Conimex Atjar Tjampoer
ca. 500 g kibbeling
1 el Conimex Sambal Brandal
0,35 zak Conimex Kroepoek Naturel


Bereiding:


Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken.

Verhit ondertussen een wok, voeg een scheutje olie toe en roerbak de bamigroenten 5 minuten. Voeg de boemboe, 100 ml heet water en de goed uitgelekte atjar toe en roerbak nog 2 minuten. Schep de mie erdoor en laat goed doorwarmen.

Verwarm ondertussen in een droge hete hapjespan de kibbeling met de sambal in 3-4 minuten al omscheppende goed warm.

Verdeel de bahmi over 4 grote borden, schep de pittige kibbeling ernaast en bestrooi met de kroepoek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten