Ingredienten :
8 plakjes diepvries bladerdeeg
1 ei, losgeklopt
olijfolie
1 teentje knoflook, gesnipperd
2 tomaten
1 paprika
1/2 courgette
1/4 aubergine
1 ui
paprikapoeder
peper en zout
parmezaanschilfers
geroosterde pijnboompitten om af te werken
Bereiding:
Druk met een bloemenvorm grote bloemen uit het bladerdeeg (of gebruik een andere vorm). Haal bij de helft ervan een cirkel uit het midden (met een glas). Strijk de volle delen in met losgeklopt ei. Leg er dan de uitgehaalde delen bovenop. Druk héél zacht aan. Leg ze op bakpapier op de plaat. Bak 20 minuten in een op 180 graden voorverwarmde oven. Fruit de knoflook en de ui aan in hete olijfolie. Snij de overige groenten in stukjes en doe ze erbij. Stoof alles gaar. Kruid met peper en zout en paprikapoeder. Vul de bloemen met de groenteratatouille en werk af met parmezaanschilfers en geroosterde pijnboompitten. Dien warm op.
Koopzondag Oosterbeek
12 jaar geleden
Geen opmerkingen:
Een reactie posten