Ingredienten:
500 gr callaloobladen of Chinese spinazie of gewone spinazie
1 1/2 liter kippebouillon
1 fijngehakte ui
1 gehakt teentje knoflook
3 fijngehakte sjalotten
1/4 theelepel tijm
120 gr in blokjes gesneden mager zout spek
240 gr krabvlees
6 eetlepels kokosmelk
240 gr okra in schijfjes
Versgemalen peper
Tabasco
Bereiding:
Doe alles behalve de krab, de kokosmelk en de okra in een pan en laat sudderen tot het spek gaar is
Voeg dan de krab, kokos en okra toe en laat nog 10 minuten sudderen
Kruid met peper en tabasco
Foo-Foo:
Kook 5 ongepelde plantanen in een half uur gaar, pel ze, hak ze fijn en maak er een puree van met eventueel wat water
Doe er wat zout bij en vorm er kleine balletjes van
Houd ze warm en dien ze met de callaloo op
Koopzondag Oosterbeek
12 jaar geleden
Geen opmerkingen:
Een reactie posten