woensdag 11 maart 2009

Gevuld chocolade-ei

Ingrediënten voor 4 personen:

2 grote chocolade paaseieren
75 g witte chocolade
75 g rice crispies
8 eetlepels advocaat
5 dl slagroom
75 g suiker

Bereiding:

Snijd met een warm mes de paaseieren in twee helften, of bestel vier halve chocolade eieren bij de banketbakker. Smelt de witte chocolade au bain-marie. Meng in een grote kom de chocolade met de rice crispies. Zorg dat alle rice crispies goed omhuld zijn met chocolade (doordat de chocolade weer gaat stollen blijven de crispies lekker krokant als ze door de slagroom worden gemengd).Schep 2 eetlepels advocaat in elk ei. Klop de slagroom met de suiker luchtig en spatel de rice crispies erdoor.Verdeel de slagroom over de eieren en strijk de bovenkant glad met een mes.Zet de eieren tot het opdienen in de koelkast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten