Ingredienten:
Voor 4 Personen
:- 200 gram bloem- 70 gram suiker- 4 eieren- 0.5 l melk- 2 eetlepels arachideolie- 20 gram boter- Warme Chocoladesaus- 4 bolletjes vanille-ijs- bloemsuiker ter garnering
Bereidingswijze:
Laat de boter smelten en voeg de bloem, eieren, melk, suiker en olie toe. Roer met een klopper goed tot alle klonters weg zijn. Breng wat arachideolie in de pan en laat de olie goed warm worden. Breng wat deeg in de pan en draai direct met de pan voor een gelijke verdeling van het deeg. Let er vooral op dat het deeg niet te dik is. Snijd de randen los van de pan en gebruik een spatel om de pannenkoek te draaien. Bak op deze manier 4 pannenkoeken. Leg op elke pannenkoek een bolletje vanille-ijs en plooi dubbel. Bestrooi met bloemsuiker en serveer met de warme chocoladesaus.
Koopzondag Oosterbeek
12 jaar geleden
Geen opmerkingen:
Een reactie posten