zondag 20 juni 2010

Bahmi Speciaal met champignonsaté & Smaakmaker Satésaus

Benodigdheden:


0,5 zak (250 g) Conimex Mie Nestjes
1 pakje Conimex Mix voor Bahmi Speciaal
1 bakje (250 g) champignons
0,5 el Conimex Sambal Manis
zout
Conimex Wok Olie
400 g Oosterse wokgroenten
1 pot Conimex Satésaus Mild
4 el fijngehakte peterselie



Bereiding:


Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken.

Meng de groentemix (uit het pakje) met 50 ml kokend water. Minstens 10 minuten laten staan. Halveer de champignons. Meng de sambal met wat zout en 1 el olie. Schep de champignons erdoor en rijg ze aan satéstokjes.

Verhit ondertussen een wok, voeg een scheutje olie toe en roerbak de wokgroenten 5 minuten. Voeg de gewelde mix toe en roerbak nog 2 minuten. Schep de mie en de kruidenmix erdoor en laat goed doorwarmen.

Gril ondertussen de sateetjes op een hete grillplaat of in een hete grillpan rondom gaar in 8-10 minuten.

Verwarm de satésaus volgens de aanwijzing op de verpakking.

Verdeel de bahmi speciaal over 4 grote borden, leg de sateetjes ernaast en schep wat van de saus ernaast. Bestrooi de saus met de peterselie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten