maandag 30 mei 2011

Curry Kokos kip met asperges, noedels en amandelen

Benodigdheden:

200 g kipfilet
400 g witte asperges
2 el amandelschaafsel
Conimex Wok Olie
1 zakje Conimex (kant-en-klare) Wok Noedels
1 zakje (80 ml) Conimex Woksaus Curry Kokos
2 el fijngehakte peterselie

Bereiding:
Snijd de kip in blokjes. Schil de asperges en snijd in schuine plakjes.
Rooster de amandelen in een droge koekenpan lichtbruin en laat ze op een bord afkoelen.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en roerbak hierin kip met de asperges 10 min.
Voeg de noedels en de woksaus toe en warm goed door. Schep het amandelschaafsel erdoor.
Verdeel de gewokte noedels over 2 grote kommen of borden, bestrooi met de peterselie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten