Benodigdheden:
200 g kipfilet
400 g witte asperges
2 el amandelschaafsel
Conimex Wok Olie
1 zakje Conimex (kant-en-klare) Wok Noedels
1 zakje (80 ml) Conimex Woksaus Curry Kokos
2 el fijngehakte peterselie
Bereiding:
Snijd de kip in blokjes. Schil de asperges en snijd in schuine plakjes.
Rooster de amandelen in een droge koekenpan lichtbruin en laat ze op een bord afkoelen.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en roerbak hierin kip met de asperges 10 min.
Voeg de noedels en de woksaus toe en warm goed door. Schep het amandelschaafsel erdoor.
Verdeel de gewokte noedels over 2 grote kommen of borden, bestrooi met de peterselie.
Koopzondag Oosterbeek
12 jaar geleden
Geen opmerkingen:
Een reactie posten