maandag 30 mei 2011

Lemongrass Chili Noedels met vis en spinazie met gebakken uitjes

Benodigdheden:

1 zak (250 g) Conimex Wok Noedels
400 g stevige witte visfilet (bijv. tilapia of zalm)
2 lente-uitjes
Conimex Wok Olie
10 el Conimex Woksaus Lemongrass Chili
1.5 pak (à 450 g) bladspinazie (diepvries, ontdooid)
4 el Conimex Gebakken Uitjes

Bereiding:

Kook de Conimex Wok Noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken.
Snijd de vis in stukjes en snijd de lente-uitjes schuin in stukjes.
Verhit een hapjespan, voeg een scheutje Conimex Wok Olie toe en bak de lente-uitjes en de vis voorzichtig 5 min. zo nu en dan keren. Schep de Conimex Wok Noedels en 8 el Conimex Woksaus Lemongrass Chili toe en roerbak 2 min.
Verhit ondertussen een wok, voeg een scheutje Conimex Wok Olie toe en wok de goed uitgelekte spinazie met 2 el Conimex Woksaus Lemongrass Chili ca. 4 min. Schep er op het laatst de Conimex Gebakken Uitjes door.
Verdeel de noedels met vis over 4 grote borden en schep de spinazie ernaast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten