Benodigdheden:
1 zak (250 g) Conimex Chinese Eiermie
1 gerookte kipfilet
2 paprika's (geel en rood)
2 teentjes knoflook
Conimex Wok Olie
400 g preiringen
4 el amandelschaafsel
10 el Conimex Woksaus Hoisin
Bereiding:
Kook de Conimex Chinese Eiermie volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken.
Snijd de kipfilet in stukjes, snijd de paprika's in schuine stukjes en pel en snijd de knoflook in plakjes.
Verhit een wok, voeg een scheutje Conimex Wok Olie toe en wok de paprika, de knoflook en de preiringen 5 min. Voeg de stukjes kip toe en roerbak 1 min. mee. Voeg de mie, het amandelschaafsel en de Conimex Woksaus Hoisin toe en wok 2 min. mee.
Verdeel de mie over 4 diepe borden of kommen.
Koopzondag Oosterbeek
12 jaar geleden
Geen opmerkingen:
Een reactie posten